Lansare Magazinul de Craciun la Smuff.ro

Traim vremuri dificile, cu care nu ne-am mai intalnit pana acum, si poate ca, uneori, ne este greu sa le gestionam. Ne vom intoarce oare la vremurile de dinainte? Ne vom mai aminti oare cum a fost cand eram cu totul liberi?

Desi totul s-a schimbat, in mare, am ramas la fel. Avem nevoie unii de altii, de dragoste și de prietenie. Trebuie sa fim conectati. Avem nevoie de familiile noastre si sa facem parte dintr-o comunitate. Vrem ca altora sa le pese de noi, sa le fie dor de noi si sa se gandeasca la noi. Si pe langa toate acestea, vrem si sa ne distram si sa ne simtim bine.

Iar acum, mai mult ca oricand, avem nevoie de ceva care sa ne distraga atentia. Avem nevoie de umor și de bucurie. Tanjim după ceva diferit, care sa ne scoata din monotonie.

Aici intervenim noi. De aceea exista SMUFF. Asta am facut dintotdeauna si asta vom face mereu. De 11 de ani incoace – independenti, pozitivi, iesiti din comun. Plini de idei si momente de escapism.

Noi suntem o raza de lumina in intuneric, un moment de deliciu si o conexiune. Un dar al bucuriei. Niciodata nu a fost un moment mai bun pentru a oferi un cadou.

De aceea ti-am pregatit Magazinul de Craciun Smuff. Ofera un cadou și adu zambetul pe buze celor dragi. Avem cadouri pentru toata lumea – colegi, familie, prieteni, asa ca fii ajutorul Mosului si raspandeste bucuria unui Craciun Smuff.

• Surprinde-ti colegii si prietenii la Secret Santa! Poti sa le oferi un Mystic 8 Ball, zaruri Yoga sau chiar si o Consola Retro!

Mystic 8 Ball

• Pentru un Craciun Clasic petrecut acasa, alaturi de cei dragi, ti-am pregatit un set de vin Clasique si un set deluxe pentru vin fiert, Glu.

• Poti sa-i bucuri pe barbatii din viața ta cu un pistol de masaj muscular sau un kit de ingrijire pentru barbati, iar femeile pe care le cunosti, sigur se vor bucura de o veioza rupta din cer si o mască muzicala pentru o relaxare totala.

Lampa Luna 3D

• Nu i-am uitat nici pe prietenii tai pusi pe sotii si distractie. Pentru ei am pregatit o ghilotina de carnati, mai ceva ca-n Game of Thrones si o jucarie de plus pe cat se poate de nazdravana 😉

• Iar pentru ca ne-am pus bine cu Mosul, nu era sa uitam de copii, nu? Direct din traista mosului, livrate la tine acasa, fie ca te atrage o tableta Vankyo cu jocuri și filme, un castel sau o perna elefant, noi ii dam adresa mosului si el vine cat ai zice Lansare Chrismas Shop Smuff!

Ghilotina de Carnati

Poate niciodata nu a fost mai important sa oferi un cadou!

Arata-le celor dragi ca-i iubesti si ca iti e dor de ei. Arata-le ca te gandesti la ei si ca dupa ce totul va fi gata, nu o sa ratezi nici macar un moment pentru a-i avea in preajma si pentru a va distra.

Veti crea noi conexiuni. Vei fi tu insuti. Veti fi impreuna!

Nu lasa aceste momente sa treaca. Bucura-te de viata!

Take care.

Love,
SMUFF

xoxo

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *