Mystery Box de Secret Santa?

Yes, please!

Secret Santa e chair…grea.

O proclamatie stranie, stim insa chiar este adverat. Cati la suta din colegii tai le numesti prieteni? Ce sanse ai sa nimeresti exact pe amicul tau cu care iti place sa consumi o cafea buna in mijlocul zilei? Slabe sanse, sa fim realisti.

Insa atunci stai si te gandesti ce poti oferi persoanei necunoscute de pe cealalta parte al biroului?

Un Secret Santa Box bineinteles!

In acest an, nu te mai stresezi, nu mai faci fuga fuguta de la magazin la magazin, te relaxezi si astepti sa ajunga comanda, cel mai secretos Secret Santa ever!

Am ales un cadou misterios, unisex si pe deasupra si impachetat fantasctic, adica N@spa, un dezastru frumos, ne-mai-intalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului pentru ca tu sa nu misti nici macar un deget.

TraZnit din MagaZinul de craciun.

Iti amintim ca in interiorul cadoului nici macar tu nu vei stii ce se afla, daramite cel care il primeste. Asadar procesul de decizie este astfel complet lipsit de vina si de vreo remuscare, stres! INSA!! daca esti identificat, tu vei fi EROUL firmei pentru luuuuuuuuuung timp, iti garantam.


Secret Santa Box, originalul se gaseste pe Smuff.ro, si face parte din familia The Secret , adica colectia de Mystery Box marca Smuff®!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *