Black Friday in Magazinul de Craciun

Ce e mai bun decat un Black Friday? Raspunsul il ai chiar aici la Smuff: Doua Black Friday!

In perioada 13-15 Noiembrie si 27-29 Noiembrie Smuff reduce preturile pentru cele mai traznite cadouri, astfel incat sa poti oferi cele mai cool cadouri de Craciun.

Bucura-te de doua ori de reducerile de Black Friday intr-o singura luna si cumpara-ti cadourile de Craciun din timp, la un Super Sale marca MagaZinu de Craciun X Black Friday!

Si ca sa te ajutam sa umplem traista Mosului, ti-am pregatit un top produse cu un pret super special:

Shiatsu Massager – un aparat divin

Scapa de tot stresul adunat si rasfata-te fara alte cheltuieli in plus. Detensioneaza-ti zonele cu un aparat de masaj care nu oboseste niciodata, chiar la tine acasa. Profita de pretul redus si bucura-te de wellness la domiciliu!

Set vin Clasique – siroaie de rafinament

Vin sarbatorile si cum sa le petreci altfel decat cu un pahar de vin? Iar pentru a bea vinul cu stil ai nevoie de instrumentele necesare. Bucura-te de un set complet de accesorii pentru vin, elegant si exclusivist, imbracat in cele mai frumoase nuante ale cuprului. Deschide vinul preferat si inchina pentru sarbatori de poveste.

Tirbuson Woody Automat – o atingere eleganta

Cand familia si prietenii te bat la cap sa deschizi vinul mai repede, cand secundele trec greu si tu inca mai invarti de tirbuson, cand paharele goale se apropie spre tine insetate, cand incerci sa tragi de el si nu iese…Gata, gata. Nu mai e nevoie sa treci prin asta. Cu un design lemnos rafinat deschide orice sticla de vin cu efort minim si umple paharele!

Swinging Sticks – detensionare moderna

Daca un pahar de vin te relaxeaza, sa vezi ce relaxat o sa fii dupa ce privesti instalatia de arta/obiectul decorativ Swinging Sticks. Bratele se invart intr-o miscare perpetua, creand o stare de bine. Perfect pentru orice birou, acest obiect decorativ poate fi un cadou inedit. Echilibrul este o arta, iar tu il poti avea cu reducere de Black Friday!

Lampa LUNA 3D – luna de pe cer

Cum ar fi sa ii oferi cuiva luna de pe cer? Acum poti sa faci acest lucru, cu reducere chiar. O lampa in relief 3D, aceasta lumina decorativa te ajuta sa te relaxezi si poate tine loc de lumina reala a lunii in serile morocanoase.

Set rainbow G&Tea – ceai vesel

It’s Tea o’clock, cu un plus de creativitate. Fie ca iti place ceaiul (si cocktail-ul) sau ai invitati constant cu care schimbi vorbe si arome, trebuie sa ai un set bun la toate. Un ceainic si doua cani cu un design sofisticat, cu finisaje de curcubeu si gold vor face din petrecerile tale cu ceai (si cocktail) o experienta de neuitat.

Bucura-te de cadouri de Craciun la Sale de Black Friday si fa-ti proviziile de cadouri din timp! In perioada 3-15 Noiembrie si 27-29 Noiembrie Smuff e aliatul tau pentru cadouri de neuitat!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *