Tenderleaf – Cadouri de Craciun pentru copii

Craciunul se apropie cu pasi repezi si acum, mai mult ca niciodata, desi poate ca nu suntem aproape, trebuie sa tinem aproape, atat cat putem. Si poate cei care au nevoie cel mai mult de acest lucru sunt copiii.

Si ce mod mai bun sa facem asta decat sa-i surprindem de Craciun cu niste cadouri eco, sustenabile? 

Inca de la un an copiii incep sa se joace si, o buna parte de zi, asta este ceea ce fac. Si fac bine, deoarece joaca este o parte esentiala a invatarii. In timp ce se joaca ei invata sa comunice, sa colaboreze, testeaza ideai, isi formeaza vocabularul, creeaza sau rezolva probleme.

Data viitoare cand te joci cu un copil lasa-l pe el sa dicteze directia in care merge jocul si descopera lumea creata de el.

De aceea jucariile de la Tenderleaf sunt perfecte ca si cadouri de Craciun pentru copii. Cu ajutorul acestor jucarii din lemn copiii pot sa creeze lumi a caror amintire va dura o vesnicie.

Jucariile Tenderleaf sunt perfecte pentru copii, sunt captivante si distractive si noi ti-am pregatit o lista cu 6 jucarii care vor bucura cu siguranta orice copil:

Atelier de lucru – muncim cu drag si spor

Un mini atelier pentru un mini mester – il incurajeaza pe viitorul mare mester sa gandeasca critic si sa se joace imaginativ. Mini atelierul are toate instrumentele necesare pentru ore bune de joaca!

Set tren montan – chu chu prin padure

O calatorie printr-un piesaj montan adusa la tine acasa in forma de jucarie. Setul contine sina de cale ferata care trebuie montata, un tren cu doua remorci, trei animale, vegetatie si o cabana. Mai ai nevoie doar de imaginatie si timp liber!

Racheta cu astronauti – inventie cosmica din lemn premium

Cu totii ne-am dorit cel putin o data cand eram copii sa fim astronauti. Chiar daca nu e the real deal, poti sa ii oferi copilului tau experienta unei nave spatiale si poti trezi noi interese precum spatiul, mecanica sau stelele. Setul include o racheta, o nava spatiala, sateliti si astronauti.

Robot de bucatarie – pentru prajituri delicioase

Cui nu-i plac prajiturile? Va spunem noi, nimanui! De la mic la mare, cu totii iubim prajiturile. Asa ca daca stii un copil pasionat de bucatarie si arta prajiturilor, ai gasit cadoul perfect pentru el. Setul cuprinde toate ingredientele necesare pentru o prajitura asa cum se cuvine, gata sa-l transforme pe micul invatacel intr-un bucatar veritabil.

Vila Foxatil – casuta urbana pentru papusi

O casuta cu trei etaje si 12 corpuri de mobila, perfecta pentru consolidarea emotiilor si a abilitatilor de organizare. Avand culori subtile si un placaj de calitate superioara, camerele spatioase si corpurile de mobila multiple ofera o plaja larga de design-uri de interior.

Woodland magazin & teatru – joc interactiv 2-in-1

Ce e mai bun decat un singur joc? Doua jocuri intr-unul. Pe de o parte, jocul are un magazin cu doua usite pentru prezentarea ofertei, iar pe de alta parte, jocul este un teatru echipat cu doua papusi. Ambele jocuri sunt perfecte pentru dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii.

Jucariile Tenderleaf fabricate din arbore de cauciuc regenerabil sunt perfecte pentru stimularea imaginatiei copiilor si punerea lor in situatii de joaca si invatare, totodata fiind cadouri ideale de Craciun pentru micutii pe care ii cunosti.

Bucura-te impreuna cu ei de Magia Craciunului si lasa-te purtat de povestile lor spre taramuri de neuitat!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *