Top 6 cadouri de Sfantul Andrei

30 noiembrie – Sfantul Andrei se apropie si, cum e aproape imposibil sa nu cunosti un Andrei sau o Andreea, trebuie sa te pregatesti si sa-i oferi felicitarile de ziua numelui asa cum se cuvine. 


Si asta inseamna sa-i faci o surpriza cu un cadou inedit, fie ca e vorba de Andrei prietenul, Andreea sora, Andrei tatal, verisoara Andreea sau Andrei
mecanicul/vecinul/tipul care te ajuta sa te muti.

Meteorite Ice – Cuburi de racit bautura

Daca lui Andrei ii plac bauturile puternice, atunci ai gasit cadoul perfect. Patru cuburi din otel inoxidabil care racesc bauturile si le pastreaza aroma. Cuburile pot fi lasate in congelator pentru trei ore, iar apoi pot fi folosite pentru orice tip de bautura care-l incanta pe Andrei.

Tusca Luxury Powerbank

Daca lui Andrei ii place sa fie mereu conectat si este pasionat de tehnologie, un powerbank stilat de 10.000 mAh poate fi ceea ce cauti. Avand o capacitate mare, un telefon se poate incarca de pana la patru ori cu el si poate incarca chiar si doua telefoane in acelasi timp, asa ca nici Andrei sau Andreea și nici prietenii lui sau ei (printre care si tu) nu vor ramane fara baterie.

Pahare B&W Stormtrooper

Daca Andrei e pasionat de Star Wars si vorbeste intruna despre Luke si Leia sau Han Solo si Millennium Falcon, atunci cu siguranta these are the gifts you’re looking for ;). Doua pahare negre si doua transparente, pentru ca trebuie sa existe un echilibru, perfecte pentru a fi utilizate acasa sau la birou, aceste pahare cu stormtroopers pot fi un cadou fain pentru ziua numelui.

Encore Gadget Family

Daca Andreei ii place tehnologia si vorbeste mereu despre cele mai noi gadget-uri, ce-ar fi sa ii oferi nu unul, ci cinci gadgeturi care sa-i faca ziua mai buna? Andreea s-ar bucura cu siguranta de un stand incarcare, un speaker, un valet tray, un wireless charger si un powerbank, toate cu un design elegant, pentru o viata mai usoara.

Glob Levitant Iluminat

Daca Andreei pe care o cunosti ii plac decoratiunile iesite din comun, cu siguranta i-ar placea sa aiba un glob levitant pe biroul de acasa sau de la serviciu. Functionand pe baza de electromagnetism, poate fi unul dintre cele mai originale cadouri de ziua numelui pe care le poti oferi.

Cafetiera Moking

Daca Andreei si lui Andrei le plac cafelele si te cheama la una cu orice ocazie, atunci o cafetiera cu accente sofisticate poate fi ceea ce cauta. Cu o capacitate de 200 ml, aceasta cafetiera poate face nu una, ci patru cafele gustoase, pe langa faptul ca arata bine.

Nu uita, in 30 noiembrie, felicita-l pe Andrei, dar si pe Andreea de ziua numelui si ofera-le un cadou cu adevarat aparte!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *