Ghidul tau DIY pentru impachetare N@spa de cadouri

Trei…doi…unu…start! Simti cum ritmul inimii iti creste si joaca un rock and roll pana in gat, pupilele ți se dilateaza, respiri tot mai greu, totul in jurul tau se intuneca si panica te ia prin surprindere. Da, cunoaștem senzatia, a sosit timpul impachetarii cadoului. Desigur, cadoul adevarului exceleaza peste toate, insa nu putem să ne abtinem sa conturam zambete prin daruirea lor. Asadar, pentru inceput te invitam sa ne insotesti intr-o scurta calatorie in timp: daca ai fi trait in secolul al 2-lea i.Hr., atunci tot ce ai fi putut folosi pentru impachetarea cadoului ar fi fost canepa, fibre de bambus si paie de orez. Plicurile numite “chih poh” reprezentau singurele metode de impachetare, sub care se ascundeau daruri de bani, care au fost distribuite oficialilor guvernamentali. In Japonia, pentru a ascunde identitatea cadoului au optat pentru tesaturi traditionale reutilizabile, denumite “Furoshiki“. Hartii frumoase, impachetate si lipite cu grija, legate cu o panglica fina ca matasea impreuna cu o fundita stralucitoare? Par niste modalităti utopistice, unde creativitatea si simtul estetic nu joaca un rol important. Hai sa fiim seriosi, cine se mai deranjeaza cu astfel de lucruri?

In aceste momente de disperare cu siguranta te gandesti de unde ai putea sa faci rost de “bojagi“ care defineste o panza traditionala de matase, care dateaza din jurul perioadei Trei Regate, pentru ca esti dispus sa faci orice iti sta in putinta pentru un aspect de cadou ideal, angelic și divin. Nu te lasam singur, venim in ajutorul tau. Suntem constienti de faptul ca prea multa sinceritate poate sa dea impresia de obraznicie, insa cu ocazia sarbatorilor de Craciun chiar dorim sa devii super obraznic. Accepta realitatea si nu mai pretinde ca esti un maestru ambalator de cadouri – imbratiseaza-ti dezastrul. Hai s-o dam pe fata, oricum te asteapta nopti nedormite și vei avea un rezultat neinspirat, asa ca mai bine iese nasol, decat patetic. In urmatoarele randuri ti-am impachetat cateva idei, descopera ce se ascunde sub invelitoare!

Fire de par-ornamente abstracte lipsite de conținut

Par

Asta-i usor, gaseste fire de par. Sunt peste tot! Trece-ti degetele de-a lungul covorului și garantat vei obține cel puțin un firicel, foarte probabil în compania unui mic ghemotoc de praf. Hint: daca intr-adevar vrei sa fie unic si personalizat, tot ce trebuie sa faci este sa imprumuti cateva din propriul cap. Nici macar nu trebuie sa fie ale tale… primesti puncte bonus daca sunt roscate! In cazul in care te consideri perfectionist, cu aspiratie spre dezvoltarea spritului creativ, si nicioadata nu te multumesti cu putin, atunci iti recomandam sa cauti peria de par și iata… gasesti o comoara plina cu fire de par.

Banda adeziva-fantezie de lipire, dezlipire

Banda adeziva maro.

Daca intentionezi sa folosesti o banda decorativa frumoasa, arunc-o in foc. Avem nevoie de clasicul scotch lat si inestetic folosit pe toate coletele, daca nu ai ia-l de pe cutia in care ti-a venit aparatul de cafea. Scoate o bucata inutil de mare și rupe-o cu dintii – nu indrazni sa o tai cu foarfeca. Iti destainuim si un mic secret, lipeste-l si dezlipeste-l de cateva ori pentru a reduce cu adevarat calitatea ambalarii.

Hartie de impachetat-natur, cerata, chiar si de copt

Cauta 5 feluri de hartii de ambalat dezgustatoare si complet neasortate, pe jumatate rupte, sifonate de degetele care au ravasit cadourile de anul trecut. Te rugam sa nu incerci sa le intinzi impecabil sau sa le redai finietea cu ajutorul aburului fierbinte a fierului de calcat, pentru ca nu va functiona. In schimb, ia cutia si imbrac-o cu neglijenta, lasand bucatelele de hartii sa scape, trebuie sa te asiguri ca nu exista absolut nici o sansa ca destinatarul sa aiba o surpriza aparte.

Sau pur si simplu lasa in grija noastra sa facem o impachetare N@spa! Impachetam comenzile clientilor intr-o maniera proasta dar comica de peste 10 ani. Cu doar 10 RON vom imprima in mintile apropiatilor tai cel mai frumos cadou dezastruos. Acceseaza https://www.smuff.ro/impachetari ca sa vezi cat de Smuff suntem!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *