Top 5 cadouri pentru barbati, de Craciun si nu numai

Fie ca esti in cautarea unor cadouri de Craciun pentru barbati sau pur si simplu vrei sa-i vezi fericiti pe barbatii din viata ta, poti sa o faci cu cadoul perfect.

Dar ce te faci cand barbatii pe care ii cunosti sunt diferiti unul de celalalt? Nu tuturor le place fotbalul si berea. Nu toti vorbesc despre masini rapide si sali de forta. Barbatii sunt diferiti si, din aceasta cauza, ti-am pregatit un top cu 5 cadouri pentru barbati, in functie de tipul acestora.

Cadouri pentru barbatul geek

Consola Retro Handheld

E genul de barbat care stie sa-ti raspunda la orice intrebare despre filme si comic books. Se joaca o gramada de jocuri si e primul care vede filmele cu supereroi.

Pentru el am pregatit o Consola Retro Handheld, pe care se poate juca si in momentele cand ia o pauza de la jucat si vazut filme misto!

Cadouri pentru barbatul funny

Cana Auto-Amestecatoare

Daca nu cunosti un barbat funny, e musai sa cauti unul. Tot timpul cu glumele la el, intretine atmosfera si mereu are replicile potrivite in momentele potrivite.

Si, ca orice barbat funny, o sa se bucure nespus daca poate sa faca pe cineva sa rada, chiar fara sa zica nimic. O cana auto-amestecatoare este un prilej bun de conversatie si poate aduce zambetul pe buze oricui.

Cadouri pentru barbatul caruia ii plac decoratiunile

Lyfe – Ghiveci Levitant

Cum va ziceam mai sus, nu tuturor barbatilor le plac aceleasi lucruri. Pentru tipul care are mereu casa organizata si de la care furi idei pentru a-ti aranja si tie camerele, avem un cadou care sigur va atrage priviri si intrebari.

Suntem siguri ca un ghiveci levitant ar da bine oriunde l-ai pune in casa unui astfel de barbat.

Cadouri pentru barbatul cu adevarat barbat

Acesta este barbatul mereu gata de actiune! Ai chef de un weekend la mare? Apelezi la el! Vrei sa mergi cu cortul si nu stii unde? El sigur stie! Trebuie sa te muti sau sa repari ceva prin casa? Te asteapta jos cu masina si are o trusa cu scule pentru orice problema!

Si, ca orice barbat cu adevarat barbat, acesta are nevoie de un breloc cu adevarat breloc, dotat cu scule si lanterna!

Cadouri pentru barbatul serios


Iar, la final, nu ar fi o lista serioasa daca am uita de barbatul serios. El nu are timp de glume, dar stii ca te poti baza pe el cu orice. Indiferent daca ai nevoie de ajutor in miez de noapte sau ai nevoie de un sfat, barbatul serios e acolo pentru tine.

Si, pentru a nu-l stresa atat de tare, i-am pregatit o varianta moderna a detensionarii, buna si pentru birou, si pentru acasa.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *