Ghidul de cadouri Secret Santa 2022

Chiar dacă bugetul alocat cadourilor de Secret Santa este puțin anost, asta nu înseamnă că și conținutul lor trebuie sa fie la fel… Cu puțină imaginație (și cu mult ajutor din partea noastră), poți fi regele Secret Santa în fiecare an. Se spune că Secret Santa nu este o competiție, ci doar o șansă de a oferi un semn de apreciere la sfârșit de an.

Aceasta este minciună!.
Este absolut o competiție și trebuie să câștigi.

Ce este un cadou Secret Santa?

Este ceva în neregulă cu tine? Unde ai fost până acum? Dacă chiar nu ai auzit niciodată de Secret Santa, iată un scurt rezumat:

Când începe sezonul festiv, un grup de prieteni, familia, dar cel mai frecvent colegii de serviciu, se adună pentru a-și alege numele unii altora dintr-o pălărie (sau dintr-un generator online aleatoriu). Numele tras din căciulă trebuie păstrat secret, deoarece aceasta este persoana căreia îi vei cumpăra un cadou Secret Santa.

De obicei, există un buget mic, așa că nu trebuie să te stresezi că nu poți plăti chiria sau gazul (deși iarna asta cine știe ce se va întâmpla), și nu uita că vei primi în schimb un cadou de Secret Santa pe care îl poți vinde pe OLX așa că e un lucru frumos. Într-o zi stabilită, grupul se adună pentru a-și schimba cadourile. Unele tradiții păstrează anonimatul pentru totdeauna, alții preferă să se dezvăluie ca fiind cel care dăruiește cadoul în ziua respectivă. Personal, noi așteptăm să vedem reacția lor la cadoul primit înainte de a decide dacă le dezvăluim secretul sau nu (be smart!).

Idei de cadouri Secret Santa

Cu un buget atât de mic, poate fi tentant să cumperi ceva ușor și generic ca și cadoul tău de Secret Santa, dar abține-te! Avem o selecție strălucită de cadouri mici și accesibile care sunt chiar bune. De la amuzant la tehnologic, de la personal la folositor, este timpul să devii un exemplu în acest an. Așadar, dacă ai fost invitat să participi la un grup de Secret Santa și te chinui să găsești idei geniale de cadouri, am venit cu câteva sugestii minunate care să te inspire.

Colegii de lucru

Poate că nu v-ați ales unul pe celălalt, dar iată-vă aici, blocați într-o cameră împreună 5 zile pe săptămână, așa că ar fi bine să încercați să vă distrați. Iată câteva idei de cadouri de Secret Santa pentru cei mai obișnuiți colegi pe care îi veți găsi la petrecerea de Crăciun de la serviciu.

Șosete Beernard Brewski – 39.99 lei

Pentru colegul care adoră berea…și șosetele funny!

Shoturi Chemistry – 43.00 lei

Pentru colegul care mereu cere shoturi când ieșiți împreună.

Termometru pentru vin – 44.00 lei

Pentru colegul care mereu vorbește despre vinuri

Gheață brain freeze – 46.00 lei

Pentru colegul spooky!

Prieteni


Echipa ta, haita ta sau orice alt hashtag pe care îți place să îl folosești pentru selfie-urile de grup, aceștia sunt cei pe care i-ai ales și merită tot ce e mai bun; atâta timp cât ce e mai bun nu costă mai mult de 100 lei. Iată câteva cadouri de Secret Santa accesibile, dar personale, care îl vor face să zâmbească.

Wallet Ninja – 38.00 lei

Pentru prietenul care repară orice

Lingurițe pisicuță – 54 lei

Pentru prietena care adoră felinele

Ciuperci antistress – 68 lei

Pentru amicul mereu stresat

Finger Twister – 58 lei

Pentru cel obsedat de jocurile de societate

Familie


Poate că nu puteți fi cu toții împreună în ziua de Crăciun, așa că vă decideți să faceți un mic schimb de cadouri Secret Santa mai devreme. Sau poate că familia ta e nebună după Crăciun. Sau pur și simplu nebună. Oricare ar fi motivul, am adunat câteva idei de cadouri de Secret Santa potrivite pentru familie!

Joc adevăr sau provocare – 58 lei

Un cadou care poate fi folosit și drept activitate în ziua de Crăciun. 

Ceas cu alarmă vintage – 59 lei

Pentru cei obsedați de puzzle-uri

Mystic 8 ball – 69 lei

Pentru cel care-ți pune mereu întrebări

Rame plutitoare 3D – 69 lei

Pentru cel căruia îi place designul interior

Descoperă colecția noastră de cadouri Secret Santa pentru mai multe idei de cadouri geniale cu un buget limitat. 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *