Idei de cadouri pentru cei dragi de acasa

Chiar daca strainatatea are beneficiile ei, uneori, pur si simplu, iti este dor de casa si de cei de acasa. Iar daca anul acesta nu reusesti sa te intorci in tara, am gasit varianta perfecta pentru a oferi cadouri sufletelor dragi din viața ta.
Am creat posibilitatea de a trimite cadouri celor dragi de acasa, chiar daca esti in strainatate. In locul tau, noi vom livra zambetele tale pana la inima lor.
In magazinul nostru online poti sa alegi din peste 2500 de cadori inedite, traZnite si surprinzator de smart, pe care le impachetam festiv de Craciun.
Avem disponibila plata cu cardul online, impachetare festiva si livrare rapida oriunde in Romania, incepand de la 9.99 lei. In plus, oferim gratuit scrierea mesajului dorit.
Si, ca sa iti facem alegerea mai usoara, ti-am pregatit o lista de cadouri potrivite pentru Craciun.

Puzzle decorativ de Craciun

Ofera un simbol pretios al Craciunului , scena nasterii, intr-o forma de puzzle cu mai multe piese in miscare. Cei dragi vor primi o piesa de Craciun deosebita care poate fi asamblata in mai putin de o ora si poate fi admirata de toate rudele. Cei dragi vor rezolva acest puzzle cu gandul la tine si se vor bucura, cu siguranta, de toate cadourile primite de Craciun!

Fustita luminoasa de Craciun cu luminite LED

Adu zambetul pe buze fiicei, surorii, sau verisoarei tale cu o fustită luminoasa de Craciun cu luminite LED. Avand marimi disponibile pentru 3-5 ani sau 6-12 ani, orice fetita se va bucura de noul ei cadou delicat si luminos si isi va petrece sarbatorile cu zambetul pe buze.

Rucsac Bobby Color

Sigur ai pe cineva acasa care se va bucura de un rucsac, mai ales ca este unul antifurt. Cu cinci culori din care poti alege, poate fi un cadou bun atat pentru femei, cat si pentru barbati, iar design-ul antifurt, din materiale usoare, dar cu densitate mare, il face sa fie rezistent la taieturi sau atacuri.

Pe langa toate acestea, Bobby este prevazut si cu spatiu pentru un charger, cablu USB si sistem integrat de weight balance.

Heng balance Bronze

Pentru oamenii dragi de acasa care stau seara pana tarziu, avem ceva pe cat de fain, pe atat de iesit din comun. O lampa a carui inventator a castigat premiul Red Dot din 2016, cu doua bile care leviteaza si pornesc lampa atunci cand sunt asezate una langa cealalta.

Un cadou elegant si uimitor prin simplitatea si ingeniozitatea lui!

Lampa Carte

Iar pentru cei care isi petrec timpul citind si au un loc gol in biblioteca pentru o carte aparte, o veioza minimalista in forma de carte deschisa poate fi cadoul perfect. Si ce e si mai interesant? Veioza poate fi inchisa si pusa chiar in biblioteca, iar atunci cand se deschide, va lumina suficient de puternic incat cei dragi de acasa sa poata citi la lumina ei.

Kitchenette mini chef

Daca ai lasat acasa un mic chef in devenire, avem cadoul perfect pentru el sau ea. Din arbore de cauciuc regenerabil aceasta bucatarie in miniatura este potrivita atat pentru baieti, cat si pentru fete, iar in acest fel poti alimenta creativitatea si imaginatia unui copil prin jocuri.

Asadar, chiar daca lipsesti de acasa in acest an, poti totusi sa ii faci fericiti pe cei dragi si sa le oferi un cadou, impachetat festiv si cu adevarat Craciunistic! Fii alaturi de cei pe care ii iubesti si anul acesta, chiar daca de la distanta, si bucurati-va impreuna de magia Craciunului!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *