Citate amuzante de Crăciun pentru cinicul din tine!

Împrăștie și tu puțin sarcasm festiv cu aceste citate de Crăciun absolut neinspirate și dezastruoase!

Când vine vorba de citate de Crăciun profunde și emoționante, credem că internetul este arhiplin. Ceea ce ne dorim din suflet este adevărul crud și nefiltrat. Da, sezonul sărbătorilor este despre familie și despre a dărui și bla bla bla, dar este vorba și despre confortul de a ști că nu suntem singurii care au lăsat cumpărăturile de Crăciun pe ultima clipă și că acum bunica primește acel stilou gratuit pe care l-am primit de la bancă, cândva în iunie..

Crăciunul este pentru toată lumea, chiar și pentru tine, morocănosule, așa că am adunat citatele noastre preferate de Crăciun amuzante pentru a face sărbătorile mai suportabile. 

Le-am transformat chiar și în imagini de împărtășit, realizate cu drag, astfel încât să fie ușor de încărcat pe platforma ta socială preferată. 

Fii un far de lumină slabă pentru aceia dintre noi care s-au săturat de toate prostiile dulci și pline de lacrimi care ne umplu fluxurile de știri în această perioadă a anului. 

Transmite acel spirit unic al Crăciunului alegând din gama noastră de cadouri de Crăciun, în mare parte frumoase, dar uneori și obraznice!

Au mai rămas mai puțin de 75 de zile până la Crăciun!

Măcar o dată, nu vei dezamăgi prietenii și familia cu niște tâmpenii de ultim moment.

Vizitează colecția noastră de Cadouri de Crăciun și fă-ți cumpărăturile de Crăciun din timp, în acest fel nu numai că poți fi morocănos, dar poți fi morocănos ȘI îngâmfat. De la hârtie de împachetat personalizată la papuci de pâine, avem tot ce ar putea visa cei dragi…

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *