Top 6 cadouri pentru femei, de Craciun si alte ocazii

Craciunul se apropie rapid si ai nevoie de cadouri pentru femeile din viata ta. Dar chiar si fara Craciun, tot timpul e o idee buna sa faci cadouri femeilor.

Mame, iubite, prietene, verisoare, matusi, bunici, vecina sexy, colega de banca, sefa si multe altele. Cu totii vrem ca femeile din viata noastra sa fie fericite si ce mod mai bun sa le aratam acest lucru decat cu niste cadouri, fie ca sunt ele de Craciun sau alte ocazii.

Ti-am pregatit o lista de cadouri pentru ea, ca tu sa o faci fericita, cu ajutorul nostru.

Cadouri pentru femei de Craciun

Pahare Rainbow Gin

Sa incepem cu Craciunul pentru ca e cel mai aproape. Nu mai ai mult timp ca sa te gandesti la cadouri si sa le cauti prin magazine, asa ca iti propunem rapid doua variante care sigur vor bucura orice femeie din viata ta.

Cui nu-i place sa se rasfete cu bauturi fine din pahare si mai fine? Un set de pahare rainbow gin ar face vesela orice femeie!

Cotton Candy

Iar pentru femeile carora le place dulcele, sa fim seriosi, sigur stii cateva! Cui nu-i place dulcele? O masina de vata de zahar care sa-i indulceasca ziua este perfecta!

Cadouri pentru femeia sportiva

Yoga Deck

Pentru femeia care te cheama la alergat la orele diminetii si care e cu adevarat fit sau pentru femeia care vrea sa se puna pe treaba si sa faca sport, ti-am pregatit un Yoga Deck, perfect atat pentru incepatori, cat si pentru veteranii yoga.

Cine stie, poate iei doua si faceti miscare impreuna. 😀

Cadouri pentru femei sefe

Cand esti in pozitia de sef, cel mai important lucru este relaxarea. Asa ca rasfata-le pe femeile sefe din jurul tau cu putin puf, puf, relax si ofera-le un aparat de aroma therapy care sa le faca zilele mai senine si mai relaxante!

Iar pentru sefele care calatoresc, dar iau din cand in cand cate o pauza si servesc un vin la o lumina ambientala iesita din comun, o lampa glob 3D poate fi exact lucrul care le lipseste!

Set cadouri femei

Iar daca vorbeam de relaxare, toate femeile ar trebui sa-si faca putin timp pentru ele. Chiar daca esti in cautarea unor cadouri deosebite pentru femei sau cauti cadouri de femei pentru zile de nastere, poti sa-ti opresti cautarea pentru ca tocmai ai gasit cadoul perfect.

Set Big Night In

Ti-am pregatit un kit pentru ea – un adevarat set de rasfat. Tot ce-i trebuie unei femei pentru o relaxare totala, ambalat frumos si gata sa induca o stare de Zen!

Asadar, daca esti in cautarea unor idei de cadouri pentru femei, look no further! Cauta in lista de mai sus cadourile potrivite pentru femeile din viata ta!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *