Marca Urban Vitamin pe Smuff.ro

Urban Vitamin este un brand de electronice high-end, special dezvoltat pentru generația care a crescut cu stilul de viață mereu în mișcare . Susținem articolele inovatoare de o calitate aparte, care durează mai mult decât tendința medie, folosind materiale curate cu o poveste sinceră, astfel începând cu luna Iulie, 2022 vei regăsi întreagă gamă Urban Vitamin pe Smuff.ro!

Aceste produse contemporane fac viața tinerilor mult mai ușoară și mai plăcută. Gama constă din elementele esențiale, pentru a asculta muzica preferată sau pentru a-ți încărca smartphone-ul.

Știai că fiecare articol poartă numele unei destinații de călătorie urbane și însorite din California, sediul tehnologiei și inovației vestice?

Urban Vitamin creează produse care sunt dorite de generația viitorului și sunt special făcute pentru a fi savurate pe timp îndelungat. Folosind materiale curate și colaborând cu furnizori etici, Urban Vitamin face întotdeauna alegeri conștiente atunci când dezvoltă produse noi.

Știați că cei de la Urban Vitamin au îndepărtat tot PVC-ul atât din interiorul, cât și din exteriorul acestor gadgeturi fabuloase? Ambalajul interior este creat 100% fără plastic și este realizat în întregime din hârtie.

Bucură-te de doza zilnică de Urban Vitamin!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *