Care este programul Smuff de Craciun?

In primul rand, vrem sa iti amintim ca a sosit momentul sa trimiti Acel cadou, unic, ne-mai-vazut, special, inedit, smart, traZnit, haios, elegant, din suflet celor dragi din jurul tau si celor de acasa la care poate anul acesta nu vei ajunge sa-i vizitezi.

De asemenea, un cadou bine ales te face erou pentru mult timp, iar anul aceasta este unul cu mult mai special iar cu un cadou trimis reusesti sa castigi zambete largi pe fata tuturor.  

Iata ca a sosit momentul, ca intre tonele de cadouri frumoase care le impachetam cu mult, mult spor, spiridusii nostri entuziasmati au reusit sa regleze si programul nostru de sarbatori.

Vrem sa te tinem la curent cu toate informatiile necesare pentru viitoarele tale comenzi cu cadouri splendide de Craciun.

  • Asadar, imbratisam orice comanda fabuloasa de a ta care soseste la noi pana pe 22 Decembrie si o livram rapid, rapid pana de Craciun. 
  • De asemenea pe 23 Decembrie expediem inca comenzi cu mult drag, insa vrem sa te atentionam cu caldura ca nu vor ajunge la destinatie decat dupa sarbatori, mai exact pe 28 Decembrie.
  • Spiridusii si zanele vor fi disponibili trup si suflet la telefon/mail, pe social media (facebook, instagram, tik tok) si pe data de 24 Decembrie sa te ghideze, ajute, lamureasca cu raspunsuri concrete la intrebarile tale pana la ora 14:00 dupa care aceste creaturi harnice isi iau si ele o pauza bine meritata pana pe 28 Decembrie si sarbatoresc cu colaci, vin, colinde si cadouriiiiiiiiiiiiiii alaturi de cei dragi ai lor! <3 
  • Dupa petrecere, se dezmeticesc galant si revin la birouri pe 28 Decembrie ora 9 in the morning ca sa reia conversatiile telefonice dulci cu tine, sa preia comenzi, sa impacheteze ca la carte cadouri si sa le expedieze. Si vor relua aceste activitati  la care se pricep atat de bine pana pe data de 30 Decembrie, cand din nou parasesc atelierele pana pe 6 Ianuarie cand se stabilesc cu totul inapoi, cu program normal smuffesc,  adica in fiecare zi L-V intre orele 9-17.

Evident comenzile se pot plasa NON-STOP, 24/7, oricand, zi si noapte, cand ai tu o revelatie si vrei sa trimiti cadouri varului din Romania fiindca tu esti blocat in Oklahoma, vrei sa iti cumperi accesorii de yoga pentru ca “new year, new me” si bravo, te felicitam pentru asta (aplauzeeee) sau… pur si simplu ti s-au stricat storcatorul de fructe, blenderul si aparatul de spumat lapte fiindca ti-a facut un imens scurt circuit priza din bucatarie si vrei sa le inoiesti cu cele mai tech si noi aparute de la noi.

Vrem sa iti uram pe aceasta cale de asemenea Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, iar daca nu esti alaturi, stii ca ei au primit cadoul tau minunat care urmeaza sa iti confirme pe Facetime ca il adora.

Iti dorim sa ai un An Nou exact asa cum il visezi. Te saluta si poate te imbratiseaza virtual (insa nu te si pupa ca e pandemie guys si distanta face diferenta) intreg staff-ul nostru intergalactic.

Bye! X.O.X.O <3

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *