Brandul Ukiyo pe Smuff – un strop de delicatețe Japoneză

Ukiyo este un brand de inspirație japoneză care promovează o viață frumoasă, plină de echilibru, simplitate, bunăstare și durabilitate.

Accesoriile pun în valoare echilibrul dintre uzabilitate și estetică.
Produse Ukiyo aduc confort și inspirație în viața de zi cu zi.

Aceste produse sunt inovatoare pentru stilul de viață și aduc o simplitatea semnificativă în orice casă, trăind în moment.

Un viitor luminos și verde ne așteaptă dacă vom începe cu toții să fim mai conștienți. Credem că sustenabilitatea începe cu transparență. Credem că trasabilitatea și sustenabilitatea sunt profund legate.

Toate produsele Ukiyo urmăresc să aibă un impact pozitiv asupra utilizării apei acolo unde este posibil. Se străduiesc să facă acest lucru utilizând poliester și bumbac reciclat. Prin folosirea acestor materiale reciclate se economisesc mii de litri de apă.


Cu AWARE™ tracer ei garantează folosirea unor materiale din țesături reciclate autentice și reducerea folosirea apei în crearea lor. AWARE™ este o componentă virtuală care verifică conținutul durabil dintr-un produs final prin tehnologia de urmărire și validează aceste afirmații prin tehnologia blockchain.

Pentru fiecare produs vândut cu AWARE™, Ukiyo donează 2% din încasări pentru a sprijini Water.org , o organizație globală nonprofit care lucrează pentru a aduce apă și canalizare în întreaga lume.

Vezi întreaga gamă Ukiyo pe Smuff.ro: fină, sustenabilă și elegantă!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *