Cadouri Business to Business la Smuff

Relatiile pe care le formam cu cei cu care facem afaceri ne definesc atat pe noi, cat si pe ei. De aceea, aici, la Smuff, incercam sa facem din fiecare interactiune pe care o avem una placuta, care sa se lase cu strangeri de mana si zambete de fericire.

Ne dorim ca parteneriatele pe care le incheiem sa fie de lunga durata si sa fim acolo pentru partenerii nostri de fiecare data cand se iveste oferirea unui cadou. Fie ca trebuie sa faceti cadouri unei alte firme, fie ca tocmai ati incheiat un nou parteneriat si aveti nevoie de ceva pentru a comemora acest lucru sau fie ca angajatii dumneavoastra merita un cadou, noi suntem alaturi de voi.

Atunci cand vedem cadourile noastre corporate impartite la evenimente sau oferite de Craciun angajatilor stim ca ne facem treaba cum trebuie. 

Iar pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul cu adevarat special sau angajatii dumneavoastra sa se simta apreciati incercam sa mentinem o relatie stransa cu toti clientii nostri B2B, unde punem comunicarea pe primul loc.

Facem tot ce se poate pentru a oferi idei noi de cadouri business to business care sunt iesite din tipar si sunt neasteptate, pentru a surprinde si a incanta toate persoanele care vor primi un astfel de cadou.

Deoarece stim ca vremurile pe care le traim pot fi dificile pentru orice tip de business si angajat, vrem sa va ajutam sa treceti peste aceasta perioada. Si cum putem mai bine sa facem acest lucru altfel decat sa oferim cadouri partenerilor nostri de business si ei sa le ofere mai departe partenerilor si angajatilor lor?

Breloc Zero Contact

Pentru partenerii nostri care inca mai au angajati care merg la birou, dar si pentru toti cei care au de iesit din casa de mai multe ori pe zi, am pregatit un Breloc Zero Contact, perfect pentru a atinge acele locuri din afara locuintei, fara a risca sa le atingi chiar tu.

Incarcator Sterilizator

Pentru siguranta sporita, la birou sau acasa, un incarcator cu sterilizator pentru telefonul mobil si alte obiecte esentiale este cea mai buna optiune.

Iar pentru cei care lucreaza de acasa si o fac bine, o masuta de laptop poate fi confortul de care are nevoie.

Masuta Pliabila Laptop

Pentru mai multe idei de cadouri business to business puteti oricand sa ne contactati. Suntem siguri ca impreuna vom gasi cadourile perfecte atat pentru angajatii dumneavoastra, cat si pentru partenerii vostri de business!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *