Secret Love Box, Single’s Valentine Box si The Jackpot Box – cele mai fresh de la Smuff.ro

Smuff.ro intrerupe acest program cu un mesaj important: lasa uitarii cutia aia de ciocolata, luata de la supermarket. Step away de la bomboane roz si vinuri rosii clasice!


In acest an, de Valentine’s Day a sosit timpul sa daruiesti cadouri EXTRA, daruri de TOP si cu adevarat IMPRESIONANTE. Arata persoanei adorate cat de mult iti pasa. Smuff ti le impacheteaza frumos si fancy sentimentele si trimitem direct la cea mai importanta fiinta din viata ta!

Dar ce ziceti de o idee total deplasata, nemaivazuta si in aceasi timp…si haioasa de Valentine’s Day?

Ziua indragostitiilor poate fi stresant, haideti sa fim serios, dar exista o modalitate prin care treci peste stres si pasesti intr-o realitate unde trimiti cadouri pur si simplu…deorece poti si vrei!

Ce sunt Secret Boxurile? Pe scurt, sunt niste creatii marca Smuff, sezonale, menite sa indeplineasca urmatoarele lucruri super-imporante: a te faca sa zambesti, sa adauge putin mister in viata ta, sa ofere senzatia de asteptare atat daruitorilor cat si celor care primesc aceste daruri…si da, sa te faca sa zambesti putin, viata nu e asa serioasa! Not always anyway.

De Valentine’s Day, Smuff a pregatit urmatoarele cutii misterioase: Secret Love Box, Single’s Valentine Box adica The “Me” Box si “piece de resistance” din grup, The Jackpot Box.

Secret Love Box

LOVE IS LOVE. Crème de la crème a vietii noastre. Elixirul care ne mentine vii pe tot parcursul existentei noastre fizice, poate si cea Casper-ish din Rai, cine stie?! Ghost love sau ceva de genul <3.

LOVE IS LOVE. Iubirea e iubire. L`amour, baieti si fete, domni si doamne, indiferent de culoare, limba, nationalitate, etnie, origine, orientare, ocupatie, muzica prefarata, aspect fizic, mancare favorita, s.a.m.d., este cel mai puternic sentiment care iti zguduie inima si sufletul si poate si intreg corpul mai ceva ca acel cutremur puternic din Vrancea de la 1802.

Este genial sa nu stii ce cadou sa-i faci celui adorat de tine intr-o zi atat de importanta ca Valentine`s day. Genial? Da, fiindca tu ai vrea sa-i oferi Luna de pe cer insa contactul direct spre acest vis este Elon Musk ori NASA si probabil vei imbatrani asteptand aprobare si cash sa ploua din cer. Stii ca ea, inima ta merita diamantul cel mai pretios sa-i imbrace degetul sau gatul catifelat, insa al carui pret nu-l poti citi efectiv fiindca n-ai mai vazut in intreaga ta vietisoara atatea zerouri in fata ochiilor… si uite cum destinul te-a adus pe meleagurile noastre sa iti salveze neuronii de la epuizare in cautarea ta disperata (aproape de camasa de forta), cu cadoul suprem, TOP secret, umplut cu dragoste si praf de stele, inimioare, veselie si tot ce trebuie sa fie pentru alesul/aleasa inimii tale.

Uauuu! Sa primesti/ trimiti un cadou pe 14 februarie care este total secret este atat de incitantttttttttttttttttttt, OMGGG! Lasa-l pr Smuff sa rasfete pe cel care iti atrage sufletu ca pe un magnet, asa cum numai ei stiu: SPECIAL, ne-mai-vazut, unic! ♥♥♥

De data aceasta va fi o experienta diferita. Relaxeaza-ti hormonasii extaziati. A invinge stresul este o arta si noi facem arta cu/din tine. Smuff a ales un cadou plin ochi de emotie, cu optiunea de a alege cadoul pentru Ea si pentru El, pe deasupra si impachetat fantastic, adica N@spa, un dezastru frumos, ne-mai-intalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului pentru ca tu sa nu misti nici macar un deget.

In interiorul cadoului nici macar tu nu vei stii ce se afla, daramite cel care il primeste. Asadar procesul de decizie este astfel complet lipsit de vina si de vreo remuscare, stres! INSA!! daca esti identificat, tu vei fi EROUL Ei/ lui pentru luuuuuuuuuung timp, iti garantam.

Secret Love Box se gaseste AICI.

The “Me” box — cel mai independent secret

Inimioare, iubire, dragoste, giugiuleli, gogosici, praf de stele, nu se afla chiar in dispozitia ta actuala? Este mai mult decat perfect (poate nici nu iti plac si nu te caracterizeaza).

Baby, nu ai partener/partenera anul acesta Valentine`s day, chill.. nu este o tragedie ca nu topai de bucurie la bratul cuiva, no worries, este foarte ok sa ramai solo, tu cu tine, tu si lumea mare la picioarele tale, si sa nu uiti de capacitatea ta, de responsabilitatea ta, de obligatia ta de a te rasfata prin orice cale. Love is love, si cea mai importanta iubire este cea catre tine insuti! Never forget!
Ai timp sa iti acorzi mai multa atentie, sa iti schimbi total atitudinea vis-a-vis de tine si poti sa incepi prin a face asta reamintindu-ti urmatoarele:

  • Sarbatoreste-te natural. Iubeste-ti corpul si pielea ta
  • Fa cel putin un lucru frumos si benefic pentru tin
  • Surprinde-te cu un cadou surpriza din cand in cand
  • Incepem prin a te intreba: Cine este cea mai importanta persoana din viata ta? 🙂 … si pls nu te grabi sa dai un raspuns eronat, gandeste-te bine. Daca nu ai nici cea mai vaga idee, te trezim noi la superba realitate. TU esti cea mai importanta persoana din viata, fiindca in calatoria ta aici, poti fi sigur/sigura ca Tu te vei avea pentru totdeauna!
    Nu e gresit sa iti repeti asta zilnic, toata viata.

Love is love. Imbratiseaza-te, iubeste-te, bucura-te de Tine. Timpul pe care il acorzi pentru trup, minte si suflet este cel mai pretios. De Valentine`s day celebreaza libertatea ta de a fi (si daca esti intr-o relatie amoroasa sarbatoreste-te si pe tine insuti), da!

LOVE is LOVE. Bucuria de a fi solo si focusat pe momentul total al dezvoltarii si cresterii. Fii propria ta muza …nu este narcisistic, este UBER important.

Love is Love. Poate este o idee sa si redirectionam un cadou de self-love secret spre un tovaras/a draga din clubul Singles, care are nevoie de un reminder printr-un cadou misterios marca Smuff (cum bine stii ei pregatesc doar minunatii), ca nu este solo, YOU ARE NOT DANCING ON YOUR OWN!
Prietenii la nevoie se cunosc. A sosit momentul sa trimiti ACEL cadou! ★

The ME box, un secret pentru tine care iti va face bine, pentru muuuuuult timp!Vrei sa vezi ce iti rezerva viitorul si mai bine te lasi in voia unui Me box secret (si recunoaste, iti si place misterul)? Daaaaa!

De data aceasta va fi o experienta unica, doar a ta, cu cadoul doar pentru tine. Secret. Smuff a ales cadouri care provoaca zambete, unele poate chiar si lacrimi (si acelea de bucurie). Va veni impachetat fantastic, adica N@spa, un dezastru frumos, ne-mai-intalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului pentru ca tu sa nu misti nici macar un deget. Pana la urma este un cadou pentru tine, cea mai importanta persoana din viata ta!

The “Me” Box se gaseste AICI.

The Jackpot Box

Cand tragi lozul cel mare. The BIG thing. In definitiv The Jackpot.

Te-ai uitat la poze intai, recunoaste. Frumoasa impachetare, nu-i asa? Si ce cadou hugeeeeeeee, nu-i asa? Pai are 1 metru plus, dooooh. Poate fi arcul lui Cupidon acolo, poate fi un ciocan, o girafa draguta de plush, curcubeul de pe cer…? Sa ne dam cu presupusul putem ore-n sir, zile, milenii, cert este ca nu putem afla fiindca, ghici ce? TOP SECRET. Pare sa-l cunosti din vedere, adica sigur te-ai mai intalnit cu acest cadou secret intr-o oarecare conjunctura, forma, marime, culoare, structura, zi, perioada din viata ta, insa te anuntam de pe acum ca este un cadou iubibil, din cale afara de perfect, cu atitudine, demn de mandrie (100%, uite ce mare e).


Are puterea imbatabila de a surprinde atat femei, cat si barbati din lumea intreaga, crede-ne pe cuvant. Este faimos, cel mai popular de pe Terra, mai ceva ca si Kanye West, Antonio Banderas, Jef Bezos, probabil si extraterestrii il detin (n-am fost vizitati, doar presupunem), ceva de care ai nevoie ca sa te relaxezi si sa te destinzi ora de ora, poate si minut de minut. Cand te strapunge tristetea, este acolo pentru tine. Cand iti ard calcaiele de fericire, este acolo pentru tine.

N-ai inclinatie sa-l alegi pe cel mai traZnit? Trebuie sa-l alegi pe Jackpot. ACEL cadou cu care efectiv iti doresti sa dormi, mananci, iesi in oras si toate actiunile tale favorite, ca atunci cand mama iti lua perechea aceea de adidasi cu luminite pe talpa si voiai sa faci si baie cu ei daca se putea. Este cadoul pentru iubitul/ iubita, amicul/ amica, carora le place totul la superlativ, cat mai mare, super dotat si de inalta calitate, cu putere de impact, care sa-i flateze in adevaratul sens al cuvantului (pana la lesin… de ras evident).

Trebuie sa te prevenim inca ca unii il pot percepe putin cam obraznic, uneori si 18+, pe cand altii se prapadesc de bucurie cu el in brate si li se pare atat de natural sa primesti un astfel de cadou. De regula (testat fiind), femeile il adora, iar pe unele le ajuta sa treaca peste despartiri. Barbati il gasesc util, de facut glume, de a se fali in vazul tuturor si de a isi uimi poate iubitele.

*Helllllow! Da! Te-ai prins inca de la inceput! Chhh, hahaha. Memorabil, a?

De data aceasta va fi o experienta ne-mai-intalnita, garantat. Nu, nu ai optiunea de a alege fiindca este un cadou unisex, multumeste ambele se*e, pe deasupra isi face aparitia si impachetat fantastic de N@spa in forma lui naturala (a se vedea pozele).

Impachetarea N@spa, este un dezastru frumos, ne-mai-intalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului pentru ca tu sa nu misti nici macar un deget.

The Jackpot Box se gaseste AICI.

Colectia Secret Box se gaseste AICI.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *