Noul trend: cumpararea cadourilor de Craciun…de Black Friday!

Ce sa salvezi la” Favorite” inainte de Black Friday –  opiniile echipei Smuff!

Pentru a te ajuta in sortarea printre toate ofertele noastre de Black Friday, am ales sa-ti oferim TOP optiuni extra speciale si traZnite, ajutand astfel putin la spiritul Craciunului!

Ne-am bazat pe cele sase componente esentiale pentru un Craciun perfect: Ciocolata! Mancare! bautura! Jocuri de societateI! Caldura si confort! Elementul de surpriza!

  1. Ciocolata – Fantana de ciocolata Chocolicious

Mini fantana de ciocolata este un accesoriu perfect pentru iubitorii de fondue dulce-dulce
Puteti utiliza acest produs pentru a crea deserturi delicioase si pentru a va surprinde invitatii.
Ciocolata este transportata de la baza la partea de sus a turnului de unde pica intr-o cascada de-a lungul rafturilor in ispita neincetata.

Un accesoriu ideal de Crăciun!

2. Bautura – Cocktail Station — gintastic!

Iti place Craciunul? Da. Iti place ginul? Da. MaI trebuie sa explicam ceva?DA!

Acest Crăciun, transforma-ti blatul de bucatarie intr-o statie moderna din care oamenii vor pleca intr-o calatorie unica presarata cu clipe de neuitat, bautura de calitate preparata chiar de tine cu ingredientele voastre favorite. Fii GINvincibil cand vine vorba de personalizarea paharului. Cocktailurile clasice sunt bune, dar ai incercat vreodata gin cu menta, capsuni, merisoare, zmeura? Sau un perfect martini cu o maslina suculenta? Come, comeee, comeee into my world (alcohol speaking here)…

3. Mancare – Carte Friends: Retete originale — 100 de retete faimoase

Fie ca esti un bucatar profesionist, cum ar fi Monica Geller sau doar un bucatar obisnuit ca Joey, aceasta carte tare are peste 100 de retete pe care sa le experimentezi! Acoperind totul, de la antreuri la feluri principale, bauturi si deserturi – fiecare fel de mancare inspirat din minunantul serial “Friends” vine cu instructiuni simple pas cu pas si fotografii imbucuratoare.

Un singur avertizment: nu recomandam desertul creat de Rachel (de Thanksgiving)! Sub nici o forma…mai bine de Craciun creezi o reteta folosita de Monica!

4. Jocuri de societate – Sah in trei

Iubesti sahul la nebunie, dar parca nu-ti vine sa joci cand stii ca tu ai doi prieteni cei mai buni si nu stii pe care sa-l alegi? Acum nu mai trebuie sa-ti faci aceasta problema pentru ca Smuff iti prezinta sahul pentru trei persoane. Cu aceasta inventie fantastica, tu si prietenii tai veti putea juca pana la epuizare facand din acest joc, cea mai interesanta chestie de pana acum.

Regulile nu se vor schimba fata de jocul initial, insa un protocol pentru urmarirea corecta a granitelor fiecaruia a fost adaugat.

5. Caldura si confort – Cizme fierbinti

Daca faci Craciunul cum trebuie, probabil stii ca pijamale sunt cea mai buna optiune. Dar cand oboseala de dupa-amiaza incepe si deja stii ce fain te vei adormi uitandu-te la “Singur acasa” – sigur vei dori sa porti ceva incredibil de confortabil si calduros.

Toamna, iarna, primavara, sunt friguroase, dar exista multe lucruri frumoase legate de aceste anotimpuri: zile mai scurte, nopti mai lungi, o ora de somn in plus, vacanta pentru toti (aproape toti ) , ski si munti uriasi, aroma de vin fiert si scortisoara, caldura caminului si am putea continua…

In completarea acestui peisaj aproape idilic venim cu cizmele hot! Sunt irezistibile! Sunt inedite atat pentru femei, cat si pentru barbati, asadar le puteti face cu schimbul daca e necesar sau pentru a evita eventuale mini conflicte puteti din start sa va achizitionati o pereche albe si una negre si asa stiti de la bun inceput care a cui picioruse incalzesc. Protejati-va picioarele, vorba bunicior si a savantilor “de la picioare incepe frigul”…

6. Mystery Box/Secret Box!

Nu te mai stresa, uita de presiunea apasatoare de a alege cadoul perfect si trimite un cadou cu adevarat surpinzator! Pachetele din gama The Secret sunt pline de TOP cadouri, best sellere secrete, cele mai inspirate idei de cadouri bine cunoscute din gama Smuff.ro, care sunt menite sa faca din cadou o experienta exploziva de milioane! Partea cea mai buna este ca nici macar tu nu vei sti ce se afla inauntru! Suspans, distractie, sentimene de extaz, cadou secret. Da!

— fiecare produs este ales cu atentie si face parte din gama premium Smuff.ro

— fiecare cadou The Secret box este deja impachetat cadou, un Mystery box la care nu trebuie sa alegi la checkout o noua impachetare.

— The secret box vine acompaniat de o scrisoare in care destinatarul este informat de faptul ca expeditorul este secret si ca nu se afla o bomba in colet.

Cadourile de craciun le gasesti in MagaZinul de Craciun, exclusiv pe Smuff.ro!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *