Ghidul activitatilor in autoizolare

Stii ce? Hai sa facem haz de necaz!

Doar pentru ca esti blocat in casa – cu sau fara pandemie – nu ai nici o scuza sa te plictisesti!

Daca deja ai ajuns in punctul in care pierzi sirul zilelor, nu mai stii ce zi a saptamanii este, te plimbi fara noima dintr-o camera in alta numai sorbind cafele sau alte bauturi alcoolice care te fac să motai in locuri in care nici nu credeai ca este posibil așa ceva, este cazul sa te aduni putin si sa te blochezi in cartea de activitati in izolare

Plin de activităti rapide si usoare, inclusiv jocuri, modalitati de antrenament, exercitii mentale și colorare, precum si sfaturi creative de mancare și bauturi, este cartea ideala de ascuns in buncherul tau, ce te va ajuta sa supravietuiesti absolut orice ce ar veni in calea colectiva a omenirii.

Un nou Chernobyl? O catastrofa mondiala? Nici o problema, ghidul activitatilor te salveaza de cel mai frecvent efect secundar al armaghedonului: plictiseala.

Daca vrei sa te pregatesti de absolut orice, si in aceasi timp, de nimic practic si utilizabil, aceasta carte este o alegere minunata in situatia in care ne aflam momenta (khm, mai bine nici nu pomenim numele virusului, pentru ca apare ca și Bloody Mary in oglinda daca rostesti numele de trei ori). Cartea o gasesti aici, la Smuff, iar noi am gasit cartea in aceasta dimensiune paralela, denumit și anul 2020.

Trimite cartea unui prieten care deja vorbeste singur in home office, sau unei prietene care cultiveaza o relatie adanca cu plantele din casa, sau pastreaz-o pur și simplu pentru tine, deorece nu stii niciodată ce te asteapta in viitor, sau… in urmatoarele 5 minute.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *