Secret Santa Box – Originalul

Mosul secret. Mereu ni s-a parut o idee geniala. Insa cand vine momentul achizitionarii unui cadou (de regula in ultima clipa) te gandesti de ce nu ai renuntat din prima sa te bagi in aceasta hora. Cine oare ti-a picat anul acesta? Care dintre colegii fermecatori? Colegul cu respiratia puternic aromata de cafea care te abordeaza zi de zi in lift? Domnisoara frumoasa care iti zambeste? Seful tau mai mare? Splendid!

Efectiv nu stii ce sa cumperi, nu ai inclinatie spre asa ceva, cumparatul cadourilor te termina psihic si simti ca ajungi la vestitul spital 9 daca te mai chinui?

Ei bine de data aceasta va fi o experienta diferita. Chill the drill. Scoatem noi stresul din aceasta traditie de a imparti cadouri intre colegii ce breasla si nu numai. Am ales un cadou misterios, unisex si pe deasupra si impachetat fantasctic, adica N@spa, un dezastru frumos, ne-mai-intalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului pentru ca tu sa nu misti nici macar un deget.

TraZnit din MagaZinul de craciun.

Iti amintim ca in interiorul cadoului nici macar tu nu vei stii ce se afla, daramite cel care il primeste. Asadar procesul de decizie este astfel complet lipsit de vina si de vreo remuscare, stres! INSA!! daca esti identificat, tu vei fi EROUL firmei pentru luuuuuuuuuung timp, iti garantam.

P.S: totul este super secret, adica nu va fi factura in colet (nu facem asa ceva, niciodata!), nu va fi pus autocolant cu pret (never-ever), nu va fi numele tau (in nici un caz nici pe AWB), nu vei putea fi identificat prin nici o singura cale (promitem solemn). Noi cei de la Smuff juram sa nu divulgam datele tale (oricum… GDPR… siguranta dubla pentru tine.)

Chiar si legati pana de craciun la bradul impodobit din centrul orasului, la o distanta de 2 metri, desigur, NICI ATUNCI nu dam informatii! NU NU si nu!


XoXo, noi suntem spiridusii tai traZniti si Zanele ne supreavegheaza! Esti cu noi? Cel mai traZnit cadou ever, se gaseste AICI.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *